ButtonHome Button About Button Collection Button Other work Button Motorcycles Button Buy Button Contact View Chris Verheij's LinkedIn profile

Chris opereert onder de naam RETROWORKS, en ontwerpt en maakt in (roestvast)staal, aluminium en verwante metalen. Dit meest op ambachtelijke wijze, waarbij hij streeft naar functionaliteit, duurzaamheid en een bepaalde uitstraling. Deze uitstraling kan getypeerd worden als industrieel, stoer, en met een hoog afwerkingsniveau.

"Eén van mijn uitgangspunten is dat ik het ontworpen werk in eigen beheer moet kunnen maken, waardoor ik dicht bij mijn producten sta en er herkenbaarheid ofwel een handtekening ontstaat. Dit geldt zowel voor mijn eigen producten als voor het maatwerk dat ik maak voor bedrijven en particulieren. "

Vele bewerkingen zijn binnen bereik: lassen van alle metalen, buigen en walsen van profielen, plaatbewerkingen (knippen, zetten, walsen), verspaning (zagen, draaien, frezen, boren), en afwerkingen als slijpen, schuren, polijsten.

Het werk strekt zich uit van design/interieurproducten naar bijvoorbeeld bootbeslag en custom made (motor)fietsen. Door deze varieteit aan werkzaamheden is zijn ervaring en werk nog altijd groeiende en horizonverbredend.

(c) 2016 RETROWORKS (Valkenswaard, Netherlands) mail: info@retroworks.nl tel: 0031-(0)6 12214311 of 0031-(0)40 2928911