ButtonHome Button About Button Collection Button Other work Button Motorcycles Button Buy Button Contact View Chris Verheij's LinkedIn profile

Exclusief handgemaakt maatwerk in metalen, ook prototypes en eigen producten. Toegepast in design, jachtbeslag, kunst, motorfietsdelen, ...

NIEUWS/BLOG:

RETROWORKS is verhuisd naar Valkenswaard (dicht bij Eindhoven) per september 2016 ! Een geval van uit je jas groeien. We gaan wonen en werken in een voormalige winkel / bakkerij waar de sfeer van het oude pand en het gemaakte werk goed samengaan. Meer plaats, meer mogelijkheden. Ik probeer snel een update te posten over de voortgang.

Camlights in het Blue Collar Hotel tijdens Dutch Design Week 2015. Zeer gepaste setting !

Tijdens Dutch Design Week 2015 staat RetroWorks op de International Design Expo in het beursgebouw te Eindhoven. De Camlights zijn in enkele uitvoeringen te zien en te koop. Van 21-25 oktober.

Nieuw product gereed: camlights. Nieuw en oud metaal samengevoegd in een bijzondere bureaulamp.

Mooi artikel in design magazine Eigen Huis & Interieur, april 2015: het mooiste dakterras van Utrecht. De stalen/houten trap en de aluminium outdoor-shutters zijn mee-ontworpen en gemaakt door RETROWORKS.

Op de grootste motorbeurs van Nederland in de Jaarbeurs Utrecht (90.000+ bezoekers) zal het project Suzuki Caferacer te zien zijn op de customshow en meedingen naar de hoofdprijs.

The Spindle boekenkast wordt opgenomen in de collectie van het nieuwe nederlandse label DurableDesign.

RETROWORKS zal aanwezig zijn op het Lucky13 Custom Event in Ahoy Rotterdam. Enkele projectmotorfietsen worden getoond, waaronder de 'RetroRacer', die vrijwel afgerond is. Als sfeermaker worden beelden getoond van 'the making of' van deze motorfiets, gemaakt door Acribie Design.

D(esign)-day designveiling: Van 23 t/m 26 mei 2013 in de SAM Decorfabriek Maastricht ben ik deelnemer aan dit evenement. 70 designers presenteren hun werk, vaak handgemaakt, unica's of in kleine oplagen. RetroWorks toont onder meer de nieuwe versie van de kast 'theSpindle 2.0', doorontwikkeld vanuit hetzelfde principe. Verder wordt de 'Finder' (rvs sculptuur) geveild!

Keukenhof Inspirational Gardens: Van 21 maart t/m 20 mei 2013 staat de proto PN-table in de 'kitchen garden' als onderdeel van 7 inspiratietuinen, ingericht door Klein Schiphorst Design.

De Evolamp van RETROWORKS is gepubliceerd in de product-secties van Icon magazine en OnOffice magazine van januari 2013.

'The Spindle' stainless is gebruikt tijdens een photoshoot in een mooie setting met diverse andere funky producten bij DesignPlatVorm in Amsterdam.

Van 20 t/m 28 oktober 2012 exposeer ik eigen werk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Op Strijp-S, in het Videolab/SX gebouw, nabij het Klokgebouw. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens de Dutch Design Week 2012 zal de roestvast-stalen 'Finder' weer ronddraaien op een gratis Mini taxi, net als in 2010. Een samenwerking met Maartje Sol Productvormgeving voor de Design Rides.

(c) 2016 RETROWORKS (Valkenswaard, Netherlands) mail: info@retroworks.nl tel: 0031-(0)6 12214311 of 0031-(0)40 2928911